Installation och service av släcksystem, som exempelvis Ansulex, minimerar risken för köksbränder hos företag och verksamheter. För mer info, läs artikeln.
Köksmiljöer är farliga områden, där oskyldig matolja kan transformeras till ett rasande inferno när man minst anar det. Men det finns släcksystem som minimerar riskerna och håller farorna i schack. De attackerar fettbaserad eld med exakt precision och bidrar till en betydligt säkrare miljö.
När installationen av ett sådant släcksystem är utförd är det dock inte bara om att luta sig tillbaka och andas ut. Regelbunden service behövs för att utrustningen ska bibehålla sin effektivitet. Det reducerar inte bara framtida risker utan bevarar även investeringens livslängd, vilket är särskilt viktigt i köksmiljöer där brandsäkerheten alltid måste stå i första rummet.
Servicen garanterar effektiviteten hos system som Ansulex
Om man glömmer bort en panna bara några sekunder för länge, kan katastrofen vara ett faktum. Men släcksystem som är dedikerade för verksamhet i kök ger snabb respons, för att kväva lågor och förhindra återantändning. Det är något som ger sinnesro mitt i kökskaoset.
Genom föreskrivna regler för både installation och service kan man vara säker på att all utrustning ständigt lever upp till högsta standard. Underhållet är noggrant och välkoordinerat, av den enkla anledningen att otur inte känner till vare sig klockslag eller rutiner. Genom att använda sig av Ansulex service upprätthålls ett skydd som sträcker sig bortom det synliga. Detta skydd är oumbärligt för hälsosam och trygg matlagning.