Kategorier
Okategoriserade

Platsbyggd garderob med mest yta i Stockholm

Om man väljer en platsbyggd garderob i Stockholm, så kan det vara för att man vill ha en garderob som passar helt perfekt och som nyttjar ytan maximalt.

Trots att det finns stora mängder av garderober på marknaden i Stockholm, så är det oftast garderober som håller vissa standardmått. Därför är det många som istället väljer att satsa på en platsbyggd garderob. En förvaring som drar nytta av varje millimeter av ytan den ska stå på.

Ofta är det en garderob som är djupare, eller grundare, än vad garderober normalt är. Eller så kan det vara sidomått och höjdmått som är annorlunda på något sätt. Men det finns också andra fördelar med den platsbyggda garderoben, eftersom man kan gå ända in i väggarna på sidor och bak samt upp mot taket. Utan att centimeter försvinner på bak- och sidostycken.

Skräddarsydd platsbyggd garderob i Stockholm

När man väljer en platsbyggd garderob så kan man även passa på att skapa hela garderoben precis som man vill. Och det gäller inte enbart inredningen. För om man vill så kan man välja precis vilka dörrar man önskar sig till sin garderob. Eller så kanske man väljer att skapa sin egen dörr, som skjutdörrar av skivmaterial eller brädor.

Den platsbyggda garderoben i Stockholm kan man även välja att klä på sidorna med den beklädnad som redan finns i rummet. Som en panel eller en tapet. Och på det sättet få en garderob som inte ens syns, om man inte vet om att den finns.

Mer info om en platsbyggd garderob hittar du på denna sida: https://www.platsbyggdgarderobstockholm.se/