Kategorier
Golv

Epoxigolv Västerås – frågor & svar 

Varför ska man överväga ett epoxigolv i Västerås? Att välja ett golv till den egna verksamheten handlar väldigt mycket om att hitta en lösning som klarar av att möta de krav man har. Krav som ser väldigt olika ut beroende på vilken verksamhet i Västerås man är verksam inom. 

Den stora fördelen med ett epoxigolv i Västerås är att det handlar om ett golv som inte ger lite av allt – det är ett golv som ger väldigt mycket av nästan allting. Väljer du ett epoxigolv i Västerås så gör det ett riktigt bra val – och dte vågar vi säga nästan oberoende av vilken verksamhet du håller på med. Vi tänkte här nedan ge lite mer information om detta golv och om detta ämne, något vi gör genom att svara på några vanliga frågor. Enligt följande: 

Är ett epoxigolv i Västerås slitstarkt? 

Ja, definitivt. Få andra golv kan hantera så många olika typer av slitage som ett epoxigolv. Det kan användas på lager där truckar kör omkring. Det fungerar utmärkt inom industrier och kan klara av tyngden från både maskiner och större fordon – och det passar även utmärkt inom både sjukvård och inom exempelvis livsmedelsbranschen där kraven på hygien är höga. Utöver detta så är även ett epoxigolv i Västerås ett självklart val i både laboratorium och i verkstäder: det klarar av spill från både kemikalier, olja och starka produkter. 

Kan ett epoxigolv bli estetiskt tilltalande? 

Det fina med att välja ett epoxigolv är att du inte behöver kompromissa mellan skönhet och funktion. Golvet får en snygg beläggning där du själv kan välja mellan olika färger och om huruvida du vill ha en mer klar eller en lite mattare ton på golvet. Det gör det till ett utmärkt val i exempelvis butiker och gallerior där man kan låta golvet möta den övriga inredningen och skapa den tilltalande röda tråden.

Är ett epoxigolv i Västerås enkelt att underhålla? 

Ja, det är det. Golvet saknar fogar och skarvar. Det är bra sett till att man kan minimera risken för olyckor – men även sett till att det blir betydligt enklare att städa och rengöra. Just det senare gör att det är ytterst gångbart i mer sterila miljöer där bakterier måste hållas på avstånd.