Kategorier
Bygg

Byggfirma i Uppsala som erbjuder totalentreprenad

När du vill anlita en byggfirma i Uppsala är det värt att vända dig till en firma som erbjuder dig totalentreprenad. Det sparar tid och pengar i längden.

Totalentreprenad är något som har blivit allt vanligare och något som allt fler byggfirmor använder sig av. Det betyder att byggfirman som du anlitar tar sig an hela ditt projekt och inte enbart delar av projektet. Du får då hjälp med allt från att fixa elen till att måla och att installera fönster.

Istället för att behöva anlita många olika firmor behöver du enbart anlita en firma. Du får direkt ett pris och du vet vad hela projektet kommer att kosta. När du anlitar olika firmor är det lätt att pengarna snabbt springer iväg. Med en totalentreprenad får du ett totalpris och sedan sköter byggfirman allt åt dig.

Använd ROT-avdraget när du anlitar byggfirma i Uppsala

Det är viktigt att du anlitar en kompetent byggfirma i Uppsala. Det är kvaliteten på det utförda arbetet som är det viktigaste. När du anlitar en byggfirma måste de uppfylla de krav som finns på standarden inom branschen. Firman lämnar även en garanti på det utförda arbetet så om något skulle gå fel kommer firman att fixa detta.

När du anlitar en byggfirma i Uppsala får du även använda dig av ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som ligger på 30 % av arbetskostnaden, men inte materialkostnaden. Du kan använda detta upp till 50 000 kronor per år per person om du står som ägare till bostaden.